Klasslärare - Sipoon kunta

Klasslärare - Sipoon kunta

Salpar skola finns nära Kalkstrand, i sydöstra delen av Sibbo. Vår ambition är att vara en hälsofrämjande skola som genom att se, höra och bekräfta varje enskild elev skapar förutsättningar för en trygg och god grundläggande utbildning och inlärning.

Skolan sätter stor vikt vid elevernas mentala och fysiska hälsa. Den omgivande naturen är en tillgång som används aktivt under hela skolåret. Likaså är temadagar och ämnesövergripande projekt och åldersblandade grupper en del av skolvardagen. I skolan med ca 50 elever arbetar tre klasslärare, en skolgångshandledare, en eftisledare och en förskolelärare.

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker en ordinarie klasslärare med placering i Salpar skola fr.o.m. 1.8.2019. Klasslärare ansvarar för undervisningen i en sammansatt klass.

Vi erbjuder en trygg och sporrande arbetsplats där dina personliga styrkor och intressen tas tillvara och utnyttjas på bästa möjliga sätt.

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Villkor för tjänsteförhållanden bestäms enligt UKTA och tjänsten har 6 månaders prövotid. Den som valts till tjänst ska uppvisa ett godtagbart läkarintyg samt ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) innan valet fastställs.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 29.5.2019 klockan 16.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

Mera information ger Salpar skolas rektor Kasper Nyberg tfn 040 1914451 eller kasper.nyberg(at)sipoo.fi.

Sibbo kommun
Osoite: Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Tutustu työnantajaan