Skip to main content
test
Klasslärare - Loviisan kaupunki

Lovisa är en charmig tvåspråkig kuststad som präglas av småstadsidyll. I kommunens 12 grundskolor och två gymnasier finns ca 150 lärare och 50 skolgångshandledare.

Lovisa stad lediganslår ett vikariat som klasslärare (1024) för tiden 01.08.2023-01.06.2024 med placering i Generalshagens skola.

Generalshagens skola är belägen i Lovisa centrum, nära naturområden med goda rekreationsmöjligheter. Skolan har idag ca 230 barn och elever i årskurserna 1-6, med två förskolegrupper, 11 basgrupper inom allmän undervisning, tre grupper med klassbunden specialundervisning samt en grupp med elever som läser enligt verksamhetsområden (åk 7-9). Skolan är en uppsamlande skola för regionens elever med behov av klassbunden specialundervisning. I skolans regi fungerar även förskolebarnens för- och eftermiddagsvård samt elevernas för- och eftermiddagsverksamhet. För tillfället är vi 44 anställda skolgångshandledare, lärare och kanslipersonal.

Som klasslärare hos oss skall du behärska alla ämnen i åk 1-6. Du skall vara flexibel, innovativ, utvecklingsvänlig och samarbetsvillig - vi arbetar mycket i olika arbetslag och med samundervisning. Du ska vara öppen för nya pedagogiska lösningar och vara med i det ständigt pedagogiska utvecklingsarbetet. Vi erbjuder dig ett mångkunnigt kollegium och i vår arbetsgemenskap delar du med dig av ditt kunnande och har möjlighet till att utveckla dig professionellt.

Skolan satsar mycket och mångsidigt på elevhälsan. Vi arbetar aktivt med antimobbningsprogrammet KiVa-skola. De senaste tre läsåren har vi haft ett gemensamt tema, Språkmedveten skola och det fortsätter vi med även med de kommande läsåren. Trestegsstödet är etablerat och vi håller på att implementera arbetsgång för de särskilt begåvade eleverna.

En aktiv skola för aktiva elever och vuxna!

Skolans motto: En god grund idag, imorgon och i framtiden. Trivs vi så lyckas vi!

Utbildningen i Lovisa stad satsar på språkmedvetenhet och är en föregångare på utvecklandet av undervisningen för begåvade elever och studerande.

Behörighetskrav i enlighet med förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Vänligen inlämna din elektroniska ansökan på adressen www.kuntarekry.fi. Till ansökan bör du bifoga intyg över din behörighet.

Godtagbart läkarintyg inlämnas senast två veckor efter att uppgiften har tillträtts. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet skall vinna laga kraft. Ansökningshandlingar är offentliga. Prövotiden är 4 månader.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger rektor Lotta Juslin tfn 044 0555 340, lotta.juslin@edu.loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Generalshagens skola

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Drottninggatan 21, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat