Skip to main content
test
Klasslärare, Kyrkfjärdens skola - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker en

KLASSLÄRARE med en tillsvidare anställning

från och med den 1.1.2023 med första placering i Kyrkfjärdens skola.

Kyrkfjärdens skola med sina ca 140 elever från förskola till årskurs 6 är Ingås största svenska skola. Skolan är idylliskt belägen invid Ingå å, mellan Ingå kyrka och den vackra Gammelgården. Den nya skolbyggnaden byggs som bäst och vi ser fram emot att flytta in i fräscha lokaler till hösten 2023. Skolklasserna är små, det är nära till naturen och varje elev får en pekdator redan i första klass.

Vi söker dig som är en engagerad lärare, har god samarbetsförmåga, är initiativrik och insatt i aktuella utmaningar. För att vara framgångsrik i detta arbete bör du dessutom vara samarbetskunnig, flexibel och lyhörd samt verkligen vara intresserad av att arbeta med barn. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Behörighetsvillkor: Behörighet definieras enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 1998/986 eller senare uppdaterade lagar eller förordningar. Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön, arbetstid samt anställningsförhållandets övriga villkor enligt UKTA.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 8.12.2022 kl. 12 via Kuntarekry!
För ytterligare frågor eller information, kontakta rektor Jessika Elfving fornamn.efternamn@inga.fi, tfn 050-4407258

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Jessika Elfving fornamn.efternamn@inga.fi, tfn 050-4407258

Lär dig mer om oss

Inkoon kunta

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 400 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Adress: Strandvägen2, 10210 Inkoo

Sinulle suositellut työpaikat