Skip to main content
test
Klasslärare, vikariat, Finno skola - Espoon kaupunki

Beskrivning av jobbet: Kom och jobba i ett ambitiöst kollegium med gedigen erfarenhet och sakkunskap. Vi söker en klasslärarvikarie till åk 2 för tiden 01.08.2023-01.06.2023

Finno skola har allmån undervisning i åk 1-6 samt smågruppsundervisning i åk 1-9. I vår skola samarbetar lärarna och eleverna över gruppgränserna. Hänsyn, tolerans och respekt är en väsentlig del av vår vardag för såväl elever som för vuxna.

Vi söker dig som är positiv med en god interaktionsförmåga . Du är samarbetsvillig och flexibel. Du är en lösningsorienterad medarbetare som har förmåga att se såväl till den enskilda elevens behov, som till gruppens möjligheter.


Skolans namn och adress: Finno skola, Finländarvägen 2-4, 02270 Esbo.

Arbetstid enligt UKTA.

Arbetsavtalet är för viss tid.

Behörighetskrav: Klasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Läs mer

https://www.esbo.fi/sv-FI/Utbildning_och_fostran/Grundlaggande_utbildning/Skolor/Finno_skola

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger: Rektor Pia Björkenheim
pia.bjorkenheim(@)espoo.fi och tel. 040-639 4981

Lär dig mer om oss

Esbo stad, Bildningssektorn, Svenska bildningstjänster, Skolorna och gymnasiet, Finno skola

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.


Adress: Finländarvägen 2-4, 02270 Espoo
Esbo stad - Savuton työpaikka Esbo stad - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat