Kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa palveluita 150 000 asukkaalle. Haemme nyt 180 henkilön monialaiseen osaajien joukkoomme

KLIINISEN HAMMASHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIÄ tai HAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan erikoishammaslääkärin tutkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta ja osaamista protetiikan ja purentafysiologian painotusalueilta. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista.

Liityt mukaan osaksi erikoishoidon tiimiä, jossa on osaamista hammashoidon eri erikoisaloilta. Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Palkkauksessa huomioidaan lisäksi työn vaativuus sekä hakijan pätevyys.

Työ on koko- tai osa-aikatyötä, jossa viikkotuntimäärä on joustavasti sovitettavissa.

Jos mielenkiintosi heräsi, voit hakea tukea päätöksentekoon vielä osoitteesta:
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

ylihammaslääkäri Olli Saloheimo p. 0400 989 652. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka