Klinikkaeläinhoitaja - Tornion kaupunki

Klinikkaeläinhoitajan työ on monipuolista potilaiden hoitotyötä eläinlääkärin apuna ja edellyttää hyviä eläintenkäsittelytaitoja. Toimen sijoituspaikka on Tervolan eläinlääkinnän vastaanotto.

Klinikkaeläinhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto, lisäksi aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja työyhteisötaitoja. Työ sisältää myös toimistotehtäviä, joten hakijalle katsotaan eduksi myös hyvät tietotekniset ja toimistotyötaidot. Työ on kokoaikatyötä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat 31.01.2020 klo 15 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ympäristöpäällikkö Aapo Mäenpää puh. 040 7555 891 (aapo.maenpaa@tornio.fi) ja vastaava eläinlääkäri Saana Manninen puh. 0400 363 691 (saana.manninen@tornio.fi)

Meri-Lapin ympäristöpalvelut
Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1350 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja. www.tornio.fi