Skip to main content
test
Klinikkaeläinhoitaja/Eläintenhoitaja - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalvelut hakee pääasiassa Tervolan toimipisteeseen sijoittuvaa

Klinikkaeläinhoitajaa/eläintenhoitajaa

Hoitajana pääset tutustumaan kunnan eläinlääkärivastaanoton eri tehtäviin ajanvarauksesta ja asiakaspalvelusta eläinten hoitoon ja eläinlääkärin avustajana osallistumaan erilaisiin hoitotoimenpiteisiin. Tehtäviin kuuluu myös väline- ja laitehuoltoa, siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa sekä erilaista toimistotyötä.

Meri-Lapin ympäristöpalvelut vastaa tuotantoeläinten, hevosten ja lemmikkien eläinlääkäripäivystyksestä ja peruseläinlääkäripalveluista yhteistyökuntien (Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio, Simo) alueella. Meillä työskentelee yhteensä kuusi eläinlääkäriä ja kolme hoitajaa. Vastaanotot sijaitsevat Tervolassa, Torniossa ja Simossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu eläintenhoitajan, pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Klinikkaeläinhoitajantutkinto sekä aikaisempi kokemus eläinlääkärivastaanotolla työskentelystä katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö on positiivisen ja joustavan työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 8.2.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat eläinlääkäri Riikka Nikitin p. 060019030 ja ympäristöpäällikkö Pipsa Maikkula p. 040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Meri-Lapin ympäristöpalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat