Klinikkasihteerin sijaisuus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme osaavaa ja työhönsä sitoutunutta klinikkasihteeriä. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 30.6.2021 saakka. Ensisijaisena sijoituspaikkana on anestesian vastuualue. Klinikkasihteerin tehtäviin kuuluu monipuoliset ja vaativat sihteerin tehtävät henkilöstö-, yleis- ja taloushallinnossa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä tietoteknistä osaamista. Arvostamme henkilöstöhallinnon osaamista ja kokemusta henkilöstö-, taloushallinnon sekä laskutuksen alalta. Katsomme eduksi kokemuksen terveydenhuollon klinikkasihteerin tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena klinikkasihteerin tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa tulosalueen ylihoitaja Merja Fordell, p. 0400 802 888. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Klinikkasihteerit OPTA
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.