Kock - Kaarea Oy

Kock - Kaarea Oy

Är du den kock vi söker till Houtskär?

Vi söker nu en kock med erfarenhet av teamarbete för fast anställning på Houtskär. Du kommer i första hand att arbeta i Fridhems kök på Houtskär. I köket tillreds i genomsnitt 80 portioner dagligen och köket är öppet sju dagar i veckan.

Vi förutsätter att den sökande har utbildning inom området och arbetserfarenhet i kök. Vi söker särskilt en person med ett kundorienterat arbetsgrepp, som kan organisera sina arbetsuppgifter och känner entusiasm för sitt arbete. Med ditt soliga sinne lyfter du lagandan, du är också noggrann och kreativ. För arbetet krävs hygienpass och kunskaper i svenska.
Vi vill ge människor en chans till något bättre. Det innebär naturligtvis bättre mat, städning och fastighetsskötsel, men även en bättre och tryggare arbetsplats, bättre relationer till kunderna och samarbetspartner och bättre service för våra kunder. Vi är närvarande och nära. Pålitligt och säkert.

Måltiderna är dagens viktigaste stunder. De ger oss energi och skapar möten. Det finns väl inget bättre än att njuta av en gemensam måltid? Vår måltidsservice tillreder näringsrika maträtter med beaktande av kundgruppens behov. Vi tar hänsyn till varje åldersgrupp när vi planerar menyn. Våra proffs inom näringsområdet ansvarar för detta.

Välkommen till oss!
Ansök om platsen online.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Förmån Niina Isberg, niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Houtskär, 21760 Houtskari

Kaarea är en arbetsplats med 400 proffs. Stödtjänster och att göra saker tillsammans är vår grej. Vi ser till att vi serverar välsmakande rätter, att lokalerna är rena och att fastigheterna och utomhusområdena är i skick. Tillsammans blir allting bättre!

Tutustu työnantajaan