Kock - Kaarea Oy

Kock - Kaarea Oy

Söker du nya utmaningar som kock? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker dig för en tidsbestämd anställning hos oss på Kaareas centralkök i Pargas och/eller personalrestaurangen Kabyssen.

Centralköket tillreder omkring 2 000 portioner mat per dag till skolor och daghem och sköter även serveringen av morgon- och mellanmål. Vi skickar mat och livsmedel till skolor och daghem. I kockens uppgifter ingår bland annat förberedande och tillredning av mat, arbete i elevrestauranger, diskhantering och annat köksarbete. Personalen roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet utförs huvudsakligen på vardagar.

Personalrestaurangen Kabyssen i stadshuset i Pargas erbjuder sina kunder morgon- och eftermiddagskaffe samt tre lunchalternativ. Till uppgifterna hör bland annat tillredning av salladsbord och lätt lunch, skötsel av beställningsservering, kassauppgifter, diskhantering och annat köksarbete. Kabyssens verksamhet är en helhet där man har möjlighet till självständigt och kreativt arbete, men ändå alltid har tillgång till teamets stöd. Arbetet utförs huvudsakligen på vardagar, kvälls-/veckoslutsarbete avtalas separat.

Brådska lyfter fram dina bästa sidor och kundservice kommer naturligt för dig. Du kan arbeta självständigt och organisera dina arbetsuppgifter. Vi önskar att du har yrkesexamen som kock och tidigare erfarenhet av kockarbete. Hygienpass är obligatoriskt i arbetet. Kunskaper i svenska ses som merit.

Vi vill ge människor en chans till något bättre. Det innebär naturligtvis bättre mat, städning och fastighetsskötsel, men även en bättre och tryggare arbetsplats, bättre relationer till kunderna och samarbetspartner och bättre service för våra kunder. Vi är närvarande och nära. Pålitligt och säkert.

Måltiderna är dagens viktigaste stunder. De ger oss energi och skapar möten. Det finns väl inget bättre än att njuta av en gemensam måltid? Vår måltidsservice tillreder näringsrika maträtter med beaktande av kundgruppens behov.

Ansök om platsen online. Välkommen till oss!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Förmån Niina Isberg, niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Pargas, 21600 Parainen

Kaarea är en arbetsplats med 400 proffs. Stödtjänster och att göra saker tillsammans är vår grej. Vi ser till att vi serverar välsmakande rätter, att lokalerna är rena och att fastigheterna och utomhusområdena är i skick. Tillsammans blir allting bättre!