Kock - Kaarea Oy

Uppfyll drömmen om ett liv i skärgården!

Drömmer du om att förändra ditt liv, om att leva i skärgården? Vi erbjuder dig en chans att uppfylla din dröm med tryggad ekonomi.

Vi söker en kock till vår vackra skärgård. Yrkeskunskap är meriterande, men det är ännu viktigare att
- du vill bosätta dig i skärgården, antigen permanent eller för en viss tid
- och att du vill ha ett mångsidigt arbete, från köksarbete till städning.

Vi erbjuder ett fast och regelbundet arbete året om. Du arbetar växelvis på Korpo och Houtskär, ibland kanske också på Nagu. Om du inte har en examen i eller erfarenhet av mattjänst är det också möjligt att få en läroavtalsutbildning.

På varje ö finns ett eget tillredningskök, där man tillreder måltider till skolorna, daghemmen och äldre personer. I en liten gemenskap är uppgifterna mångsidiga och platsen passar utmärkt för en initiativrik person.

Jenny, kock, Houtskär: Det bästa med skärgården är den fantastiska naturen! Omgivningen bjuder alla årets dagar på konst som hela tiden förändras och väcker känslor.

Blev du intresserad? Fråga mer och skicka din ansökan! Vi påbörjar intervjuerna redan innan ansökningstiden har löpt ut.

Kaarea är en rökfri arbetsplats. Vi följer Kollektivavtalet för AVAINTA Arbetsgivarna rf.

Läs mer

http://www.kaarea.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Du får mer information via e-post till servicechef Niina Isberg niina.isberg@kaarea.fi

Lär dig mer om oss

Kaarea Oy

Kom med på Kaareas sida! Kaarea är en arbetsplats med 450 yrkespersoner. Stödtjänster och att göra saker tillsammans är vår grej. Vi ser till att vi serverar välsmakande rätter, att lokalerna är rena och att fastigheterna och utomhusområdena är i skick. Tillsammans är allting bättre!


Adress: Pargas, 21660 Nauvo
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat