Skip to main content
test
Kock - Kokkolan kaupunki

Är du personen vi söker?

En kunnig, aktiv och serviceinriktad person med flexibel attityd och grundexamen för kock eller lämplig utbildning inom matservicebranschen samt har avlagt hygienpasset och har erfarenhet inom storhushållsbranschen och baskunskaper i datateknik.

Uppgiftsbeskrivning

Karleby stads städ- och matservice lediganslår befattningen som kock på deltid för visstidsanställning. Anställningsförhållandet inleds 1.9.2022 eller enligt överenskommelse och pågår till slutet av år 2022. Det är möjligt att anställningsförhållandet fortsätter läsåret 2023. Arbetet är deltidsarbete 20h /vecka, vid behov mera och den dagliga arbetstiden infaller mellan kl. 06.30 och 16:00 enligt arbetsskiftsförteckningen. I uppgifterna ingår utöver att vikariera kocken även att hjälpa provkökskocken. Prövotiden är 2 månader. Lön enligt AKTA. Grundlön 100% är 2001,85€. (20h = 52,29% -> 1046,76€)
När anställningsförhållandet inleds utförs arbetet i köket i Lohtajan koulu som fungerar som provkök en viss tid, men arbetsplatsen kan ändra enligt arbetsgivarens behov.

En nyanställningsundersökning och drogtest görs om arbetet fortsätter ännu efter år 2022.

Behörighetsvillkor är kockexamen eller annan lämplig utbildning, goda kunskaper i finska samt hygienpass. Erfarenheter inom storhushållsbranschen och multikompetens samt baskunskaper i datateknik och kunskaper i svenska räknas som merit.
.
Kocken väljs på basis av lämplig utbildning, arbetserfarenhet, lämplighet för arbetet ifråga samt eventuella intervjuer.
Arbetsgivaren förbehåller sig rätten till ändringar som gäller rekryteringar.
Om du blev intresserad kan du lämna in din ansökan senast 14.8.2022 kl. 22:00 via länken nedan. www.kuntarekry.fi


Arbetsplatsen söks i första hand elektroniskt på adressen www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://www.kokkola.fi
http://www.kokkola.fi/sv/boende-och-miljo/offentliga-byggnader/stad-och-matservice/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Simo Jurmu, simo.jurmu@kokkola.fi, 040 4892241

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städservicen producerar, köper och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompeten- sen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären.


Adress: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat