Skip to main content
test
Kodinhoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa lähihoitajan / kodinhoitajan vakinaista toimea kotipalveluun (hakuaikaa jatkettu). Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Tervolasta joka päivä vieläkin paremman. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttoman kuntosalin, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, sekä e-passi.

Tervolan kotihoidossa toimitaan moniammatillisissa tiimeissä. Yksikössä toimitaan kuntouttavan hoitotyön periaatteella toteuttaen asiakkaan yksilöllistä ja voimavaralähtöistä hoitoa ja palvelua. Arvostamme vahvan ammattitaidon lisäksi vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työaikamuotona on yleistyöaika ja päivittäinen työaika sijoittuu klo 7 - 21 välille. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE -tes:n mukaan. Tervolan kunnan lähihoitajan palkka 2400 €. Lisäksi maksetaan SOTE-sopimuksen mukaiset etuudet. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake), sekä Tartuntatautilain mukainen todistus soveltuvuudesta. Koeaikana on suoritettava lääkehoidon tentti hyväksytysti tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava kelpoisuus ehdot täyttävä tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/ 2015/ 3§). Valitun tulee esittää ennen työn aloittamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Toimisuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja antavat vanhuspalveluiden kehitysjohtaja Raisa Viik, puh. 040 755 6107 ja vs. kotihoidon vanhuspalveluiden ohjaaja Eveliina Vuokila, puh. 040 575 7363 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tervola.fi.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Tervolan kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse: Tervolan kunta/sosiaali- ja terveysosasto, Keskuskatu 78, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä: KODINHOITAJAN VAKINAINEN TOIMI KOTIPALVELUUN. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vanhuspalveluiden kehitysjohtaja Raisa Viik, puh. 040 755 6107 ja vs. kotihoidon vanhuspalveluiden ohjaaja Eveliina Vuokila, puh. 040 575 7363 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Vanhuspalvelut

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat