Skip to main content
test
Kodinhoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana / Hakuaikaa jatkettu

KOLME KODINHOITAJAN TOINTA KOTIPALVELUUN

Tervolan kunnan sosiaali- ja terveysosasto valmistautuu hyvinvointialueelle siirtymiseen varmistamalla henkilöstöresurssien riittävyyden. Tämän myötä Tervolan kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana kolme lähihoitajan / kodinhoitajan tointa kotipalvelussa. Toimet voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lähihoitajana toimit kahdessa vuorossa Tervolan kunnan kotipalvelussa, jossa toimii ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi. Kotipalvelussa työskentely on mielenkiintoista ja monipuolista. Kotipalvelussa käytetään kuntouttavaa työotetta ja edistetään moniammatillisesti asiakkaiden kotona asumista.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Tervolasta joka päivä vieläkin paremman. Arvostamme vahvan ammattitaidon lisäksi vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Monipuolisen työnkuvan takia odotamme kykyä ottaa vastuuta ja toimia rohkeasti muuttuvissa tilanteissa. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttoman kuntosalin, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamiseen. Tervola arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 400€. Muuten noudatetaan SOTE-sopimusta. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Toimen täytössä noudatetaan tarvittaessa kuuden kuukauden koeaikaa. Tervolan kunta on savuton työyhteisö. Tervolassa työntekijät saavat hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava kelpoisuusehdot täyttävä tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/ 2015/ 3§). Valitun tulee esittää ennen työn aloittamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Valinta suoritetaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.11.2022 klo 14.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto ja työtodistuksista, osoitetaan osoitteeseen: Tervolan kunta/sosiaali- ja terveysosasto, Keskuskatu 78, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä: KODINHOITAJAN TOIMI. Hakemuksia ei palauteta. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhuspalveluiden kehitysjohtaja Raisa Viik, puh. 040 151 9811, raisa.viik@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta

Tervolan kunta on kehittämismyönteinen ja ajan hermoilla oleva työnantaja. Työntekijöistä välitetään ja johtamisen avoimuuteen panostetaan. Tervolassa asiat tehdään yhdessä ja työpaikan ilmapiiriä pidetään suuressa arvossa. Kuntana Tervola on luonnoltaan kaunis ja keskeisellä paikalla. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa.


Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat