Skip to main content
test
Kodinhoitaja / koti-/ hoiva-avustaja, Pääskyvuori - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hei sinä sosiaalinen ja iloinen henkilö, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!

Meillä kotihoidossa on nyt sinulle loistava tilaisuus. Haemme uutta avustavan kotihoidon työntekijää työsuhteeseen. Avustava kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa arjen toiminnoissa avustamiseen liittyviä tehtäviä, jotka eivät vaadi hoitoalan koulutusta. Näitä työtehtäviä voivat olla arkiset toiminnot asiakkaan kanssa yhdessä suorittaen.

Avustavan kotihoidon työntekijällä on intoa ja kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä sosiaalinen luonne. Avustavan kotihoidon työntekijä tekee kotikäyntejä itsenäisesti ja tarvittaessa toisen työntekijän työparina.

Kotihoitoa avustavat käynnit eivät sisällä hoidollisia työtehtäviä tai osallistumista asiakkaan lääkehoitoon. Avustavan kotihoidon työntekijä osallistuu asiakkaan kodin hoitoon sekä avustamiseen arkisissa askareissa asiakkaan kotona. Avustavan kotihoidon työntekijä voi tarvittaessa myös toimia työparina hoitotyön ammattilaiselle. Työntekijä vastaa osaltaan asiakkaan kodin turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Tehtävä edellyttää riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48a§:n mukaista suojaa.

Eduksi luetaan aiempi työskentely ja toiminta ikäihmisten parissa sekä hyvät tiimityötaidot. Ajokortti on myös eduksi.

Työnantaja tarjoaa tehtävään soveltuvan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Aunio, p. 050 552 9221, eeva.aunio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Pääskyvuori

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kuralankatu 2, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat