Kodinhuoltajan vakituisen varahenkilön toimi - Nokian kaupunki

Haemme ikäihmisten palveluihin kodinhuoltajan vakituista varahenkilöä, ensisijainen sijoituspaikka ympärivuorokautinen hoiva. Kodinhuoltajan varahenkilö työskentelee tehostetussa palveluasumisessa eri yksiköissä.

Työhön sisältyy asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustamista, päivittäiseen ruokahuoltoon liittyviä tehtäviä sekä muita avustavia tehtäviä yksiköiden tarpeiden mukaan. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito sekä asiakkaan hyvä arki ja kodinomaisuus. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön. Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa. Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Edellytämme hygieniapassia ja tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Kodinhuoltajan työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

NLisätietoja tehtävistä antaa vanhustyön johtaja Katja Uitus-Mäntylä p. 040 779 9055. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.