Kohtauttava koordinaattori ja koulukohtauttaja - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimiala julistaa haettavaksi

Kohtauttavan koulutyön koordinaattorin (sisältää 50 % koulukohtauttajan työtä) määräaikaisen tehtävän ajalle 1.8.2021-31.7.2023 ja

Koulukohtauttajan määräaikaisen tehtävän ajalle 1.8.2021-31.7.2023.

Molemmat avoinna olevat tehtävät liittyvät OKM:n myöntämään erityisavustukseen perusopetuksen sitouttavan kouluyhteisötyön pilotointiin vuosille 2021-2023. Avustuksen saajana on Kuusamon kaupunki, mutta hankkeen osatoteuttajina toimivat myös Taivalkoski, Posio, Ristijärvi, Paltamo, Hyrynsalmi ja Sotkamo.

Tehtävään valittavan pilotointihankkeen koulutyön koordinaattorin (tehtävä sisältää koulukohtauttajan työtä 50 %) vastuualueena on koko hankkeen koordinointi, mm. yhteydenpito ja yhteistyö avustuksen piiriin kuuluvien hankekuntiin, osallistuminen hankkeeseen liittyvään valtakunnalliseen verkostotyöhön sekä työparityöskentely koulukohtauttajaksi valitun kanssa. Työaika 38h 15 min/viikko

Tehtävään valittavan koulukohtauttajan vastuualueina ovat Kuusamon, Taivalkosken ja Posion kunnat. Työaika 38h 15 min/viikko.

Myönnetyllä avustuksella on tarkoitus pilotoida lukuvuoden 2021 - 2022 aikana paikallisesti ja alueellisesti sitouttavan kouluyhteisötyön malleja, joilla ennaltaehkäistään ja vähennetään koulupoissaoloja sekä tuetaan oppilaiden kiinnittymistä kouluun. Lukuvuoden 2022 - 2023 aikana testataan soveltuvin osin yhdessä luodun kansallisen mallin toimivuutta. Työn sisällöt ja toteutustavat tarkentuvat hankkeen aikana. Lisätietoja hankkeesta https://minedu.fi/sitouttava-kouluyhteisotyo

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva sosiaali- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto.
Molemmissa tehtävissä menestyminen edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen yhteistyöhön. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Arvostamme aiempaa kokemusta työstä kouluyhteisön oppilashuollossa ja/tai kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Eduksi luetaan kokemus verkostotyöstä ja ryhmien vetämisestä. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätöntä.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain 368503. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Kuusamon kaupunki/sivistystoimisto, PL 9, 93601 Kuusamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä perjantaihin 18.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa va. kasvatus- ja sivistystoimen toimialajohtaja Anne Koski-Heikkinen, p. 040 860 8086, s-posti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, Koulutuspalvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat