Skip to main content
test
Koivukodin vastaavan hoitajan virka - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on uudelleen haettavana Koivukodin vastaavan hoitajan virka.

Hakijoilta edellytetään sosiaali- tai terveydenhuollon opistotason tai ammattikorkeakoulutason koulutusta. Kokemus esihenkilötyöstä ja työvuorosuunnittelusta katsotaan eduksi. Koivukodin vastaavan hoitajan viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja organisointitaitoja.

Työaika on jaksotyö päivätyöluonteisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2950,15 euroa kuukaudessa. Aloittamisajankohta voidaan sopia erikseen. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon uudelleenhaussa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain 48 § mukainen todistus soveltuvuudesta. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Hakemus tulee jättää 28.8.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo@kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen,
puh. 0400 330 655, katja.hietanen@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Koivukoti

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat