Kokemusasiantuntija / Päihdepalvelut - Tampereen kaupunki

Päihdepalveluihin- ja maahanmuuttajapalveluihin haetaan määräaikaista kokemusasiantuntijaa vuoden 2021 loppuun asti. Kokemusasiantuntija sijoittuu päihdepalveluihin, johon kuuluvat Asumispäivystys ja asumisyksiköt Tastu, kotiin suuntautuva tuki Konsti, päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsu sekä selviämis- ja katkaisuhoitoasema.

Kokemusasiantuntijan työnkuvaan kuuluu päihde- ja mielenterveyspotilaiden vertaistuki yksilötapaamisissa ja ammattilaisen työparina, potilaiden vertaistuki ryhmissä, pääasiassa ammattilaisen työparina sekä palveluiden kehittäminen käyttäjän näkökulmasta yhdessä ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu lisäksi yhdyspintatyöskentely 3. sektorin kanssa, potilaiden tutustumis- ja saattokäynnit eri 3. sektorin paikkoihin ja kokemusasiantuntijatoiminnan tutuksi tekeminen osallistumalla eri työryhmiin sekä toiminnan esittelyä yhteistyökumppaneille. Työssä jalkaudutaan eri toimipisteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kokemusasiantuntijakoulutus, riittävän laaja (esim. Mielen ry/ Syli ry/ FinFamin) koulutus sekä kokemusta kokemusasiantuntijan työstä päihde- ja mielenterveyspotilaiden kanssa tai muu aiempi soveltuva työkokemus. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan Tampereen 3. sektorin hyvä tuntemus. Tehtävässä arvostetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oman työn organisointiin sekä hyviä yhdyspintatyöskentelytaitoja. Hyvät atk- ja viestintätaidot ovat tehtävän hoidossa tarpeelliset.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Miettinen, p. 044 486 3705. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.1.2020.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Konsernihallinto, Konserniyksiköt, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Psykososiaalisen tuen palveluryhmä, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • TRE-01-2091-20
  • 1.2. - 31.12.2021
  • KVTES
  • 4.1.2021 - 18.1.2021 23:59
  • Sosiaalialan muut tehtävätSosiaaliala

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Miettinen, p. 044 486 3705. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Konsernihallinto, Konserniyksiköt, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Psykososiaalisen tuen palveluryhmä, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka