Kokenut Ohjelmistokehittäjä - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt vahvistusta rekrytointi - ja HR- ohjelmistotuotteita, sekä niiden ympärille sopivia palveluita tuottavaan organisaatioon ohjelmistokehittäjiä.
Tunnetuin palvelumme on kunta-alan tarpeisiin tuotettu rekrytointipalvelu Kuntarekry, jota käyttää yli 350 kuntaorganisaatiota.


KOKENUT OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Oletko jo muutaman vuoden ohjelmistokehittäjänä maailmaa nähnyt osaaja, joka haluaisi löytää pitkäaikaisen kotinsa? Haaveiletko kenties tekeväsi yhteiskunnalle merkittäviä ohjelmistoja, joista hyötyvät kaikki suomalaiset? Hienoa, saattaisit sopia hyvin joukkoomme!

Haemme joukkoomme vahvistukseksi kehittäjiä haastamaan ajatuksiamme ja tekemisiämme. Sinulla on jo ehkä muutaman vuoden kokemus koodauksesta, mutta ennen kaikkea koet koodauksen sinulle luontaiseksi. Kiinnostuksesi voi olla joko front endin tai back endin puolella. Tai kummassakin. Pääasia, että haluat työskennellä jatkossakin koodin parissa ja syventää osaamistasi.

Saat kehittäjän tehtävässä sopivassa suhteessa itsenäisyyttä, vastuuta sekä tiimin tukea. Olet roolisi kautta yhtenä meistä varmistamassa, että asiakkaamme saavat arvoa SaaS-ohjelmistopalveluistamme.

Itseohjautuvissa kehitystiimeissämme sinulla on aito mahdollisuus muokata työnkuvaasi osaamisellasi ja aktiivisuudellasi. Voit erikoistua esimerkiksi kiinnostuksesi mukaan UI/UX suunnitteluun, DevOpsiin tai vaikkapa tietoturvaan.

Tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset työkalut kehitykseen, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kattavan perehdytysohjelman sekä mahdollisuuden itseopiskeluun työajalla. Palkka määräytyy osaamisesi ja työtehtäviesi mukaan.

Jos koet, että juuri sinä voisit olla meidän uusin tulokas, ota rohkeasti yhteyttä! Halutessasi voit liittää hakemukseesi linkin Github-projektiisi tai muuhun ylpeyden aiheeseesi - Koodi on kaunista!


FCG konsernin juuret ovat 1949 perustetussa Maaseudun keskusrakennustoimistossa, joka palveli maaseutukuntia rakentamisessa ja erityisesti koulujen suunnittelussa. FCG laajeni kansainväliseksi parikymmentä vuotta myöhemmin, kun aloitimme toiminnan Tunisiassa 1967.

Missiomme on Hyvän elämän tekijät. Sen eteen teemme työtä joka päivä. Haluamme luoda parempaa ja helpompaa arkea ja kehittää yhdyskuntia. Toimintaamme ohjaavat konsernimme arvot ja hyveet Välittäminen, Uteliaisuus ja Vastuullisuus.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 134
  • Sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti
  • 1.3.2021 - 31.12.2021 23:00

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Petri Tuomaala +358 50 597 5630.
Haethan tehtävää pikimmiten. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman nopeasti kun sopiva kandidaatti löytyy.

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä FCG toimii globaalisti 7 eri maassa.

Sinulle suositellut työpaikat