Skip to main content
test

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on tarjolla kokin sekä ruokapalvelutyöntekijän eripituisia sijaisuuksia.

Työssäsi vastaat osaltasi ateriapalveluiden tuottamisesta kunnan eri kohteisiin. Tehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistaminen/kypsentäminen, lisäkkeiden ja välipalojen valmistaminen, astiahuoltoa sekä omavalvonnan mukaisia tehtäviä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta. Lisäksi edellytämme ravitsemusalan työkokemusta sekä hygieniapassia. Hakijan tulee osata viestiä ja kommunikoida työtehtävien suoriutumisien kannalta riittävän hyvin suomen kielellä.

Arvostamme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä kykyä tehdä työtä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 30.12.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma, puh. 050 3430397.

Lisätietoja

Ateria- ja puhdistuspalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat