test

Kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä kesätöihin

Hakuaika päättyy  3.4.2023 15:00

Etsimme nyt Satakunnan hyvinvointialueen ateriapalveluihin alasta kiinnostuneita, reippaita ja motivoituneita sijaisia kesätöihin ja eri pituisiin sijaisuuksiin koko Satakunnan alueelle (Poriin, Raumalle, Eurajoelle, Nakkilaan, Harjavaltaan, Kokemäelle, Huittisiin, Euraan, Säkylään, Ulvilaan, Kankaanpäähän, Karviaan ja Merikarvialle). Kesäsijaisuus alkaa 16.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Tule osaksi suurta työyhteisöämme jopa 300 ammattilaisen joukkoon. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaisena.

Satakunnan hyvinvointialueen ateriapalveluiden keittiössä palvelemme laajaa asiakaskuntaa. Asiakkaihimme kuuluvat sairaaloiden ja terveyskeskusten vuodeosastojen potilaat ja ympärivuorokautisten asumisyksikköjen asukkaat. Yksiköissämme toimii myös henkilöstöravintoloita. Keittiöt ovat kooltaan ja toiminnaltaan erilaisia, joten löydät varmasti itsellesi sopivan kohteen. Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto, ruoan jakelu ja annostelu sekä erilaiset elintarvikkeiden jakelutehtävät.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa esimerkiksi ravitsemisalan peruskoulutus. Työkokemus alalta katsotaan eduksi. Haussa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat ja työkokemusta omaavat hakijat. Voit tiedustella myös oppisopimusmahdollisuutta. Sijaisuudet täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Haastateltavilta tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriotteen, hygieniapassin ja henkilöllisyystodistuksen. Hakulomakkeella on kysymys, jossa sinun tulee tarkentaa, missä toimipisteissä olet kiinnostunut työskentelemään.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980, rekrytointi@sata.fi

(virka-aikana)
Palvelupäällikkö
Tiina Uusitalo
p. 044 707 7262 ja
Palvelupäällikkö
Tiia Porri
p. 044 701 1780
etunimi.sukunimi@sata.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan