Kokki - Euran kunta

Kokki - Euran kunta

Euran kunnassa on haettavana vakinainen kokin toimi, sote- keskuksen keskuskeittiölle. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Keskuskeittiön kokin tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset esivalmistelutyöt, lounaan ja päivällisen osalta pää- ja jälkiruokien sekä lämpimien lisäkkeiden valmistaminen, huolehtii erikoisruokavalioiden valmistamisesta, on mukana kotipalveluatrioiden pakkaamisessa, huolehtii ruokasalin lämpimästä ruoasta, huolehtii oman työpisteensä siisteydestä ml. ruoanvalmistuslaitteiden pesut yms. ammattikeittiöön kuuluvat työt. Arkilounaita keittiöllä valmistetaan n. 480- 500 kpl, lounaat lähetetään n. 20 pisteeseen joko vaunu- tai laatikkokuljetuksena, toimituspisteen koosta riippuen. Viikonloppujen lounasvahvuus on n. 350 asiakasta.

Kokin työ on vuorotyötä ml. viikonloppu- ja arkipyhätyöt. MA- PE päivittäin kokkeja työskentelee kolme, viikonloppuisin yksi kokki.

Kelpoisuusvaatimuksena on hotelli-, ravintola- ja catering- alan perustutkinto, kokin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto, lisäksi pitää olla voimassa oleva hygieniapassi. Työkokemus katsotaan eduksi.

Valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk.

Hakuaika 25.3.2019 klo 15.00 saakka.
Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Lisätietoja asiasta antaa ruokapalvelupäällikkö Arja Jussila
p. 044 422 4028

Euran kunta, Konsernin tukipalvelut, Toimitilapalvelut, Ruokapalvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus. Euran kunta on savuton työyhteistö.

Tutustu työnantajaan