Kokki - Lopen kunta

Kokki - Lopen kunta

Lopen kunta hakee KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan, 31.12.2023 saakka. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on ruokapalvelun keskuskeittiö Kasari.

Kokin tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistus, ruoantarjoilu, -jakaminen ja -pakkaus sekä keittiön astia- ja tilahuoltoa. Toimi on päivätyö klo 6.00 - 18.00 välillä, sisältäen viikonloppu- ja pyhätyötä.

Haemme tehtävään reipasta, oma-aloitteista ja joustavaa työntekijää. Kelpoisuusehtona on ruokapalvelun perustutkinto tai vastaava koulutus ja hygieniapassi. Käytännön kokemuksen katsomme eduksi.
Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Lopen kunnassa kokin tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 1972,67 €/kk.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tarkempia tietoja antaa ajalla 29.7. - 2.8. ruokapalvelupäällikkö Sari Ulvila p. 019 758 6061 ja muina aikoina voi tiedustella lisätietoja keskuskeittiö Kasarista p. 019 758 6161.

Lopen kunta, Tekninen lautakunta
Osoite: Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa.
Loppi on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan