Kokki - Raaseporin kaupunki

Karjaan keskuskeittiön kaikki neljä kokkia vastaavat yhdessä päiväkotilasten, koululaisten ja vanhusten sekä Karjaan alueen henkilöstön ruoan valmistamisesta. Karjaan keskuskeittiö valmistaa nykyisin enimmillään lähes 2 000 lounasta. Ruoka valmistetaan Cook and Serve ja Cook and Chill -menetelmin.
Kokin odotetaan työskentelevän sekä itsenäisesti että tiimissä. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta ja kykyä tarvittaessa tekemään itsenäisiä päätöksiä. Työ edellyttää vastuullisuutta ja joustavuutta, sillä työtehtävät vaihtelevat ja saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla.
Arvostamme ennakkoluulottomuutta, positiivista asennetta ja palvelualttiutta. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelua.
Työaika on 38 t 45 min/viikko yleensä maanantaista perjantaihin.
Työ tapahtuu ensi sijassa Karjaan keskuskeittiössä, mutta akuuttien vapaiden ja lomien aikana työ voi tapahtua myös muissa Raaseporin kaupungin ja ruokahuollon yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimukset:
- Hotelli- ja catering-alan perustutkinto (kokki/suurkeittiön kokki) sekä hyvää käytännön kokemusta ruoan ja dieettiruoan valmistamisesta
- Hygieniapassi
- Tiimimme ja asiakkaamme ovat kaksikielisiä, minkä vuoksi edellytämme hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa.
- Halua ja kykyä tiimityöskentelyyn


Toimi on toistaiseksi voimassa.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Ennen työn aloittamista tulee jättää hyväksytty todistus terveydentilasta.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Emäntä Agneta Lindroos, Karjaan keskuskeittiö, puh. 019 289 3936 , Ruokapalvelupäällikkö Tove Damén-Wikholm, puh. 019 289 3901

Tilahallinto
Osoite: PL 58, 10650 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.