Kokki - Kaarea Oy

Oletko sinä etsimämme kokki vailla uusia haasteita?

Haemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen Kaarean ruokapalveluihin henkilöstöravintolan kokiksi.

Olet reippaalla työotteella varustettu ammattilainen ja palveluasenteesi hurmaa asiakkaasi. Sinulla on alan ammattitutkinto, aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä taitoa organisoida työtehtäviäsi. Hymysi ei hyydy lounasruuhkassa, kiire tuo sinun parhaat puolesi esiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Haluat työskennellä arvojemme mukaisesti yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työtehtävään sisältyy ruuanvalmistuksen ohella valmiiden annosten kokoamista palvelupisteessä asiakkaille, menekin seurantaa ja kirjaamista, omavalvontaa, tavarantilausten hoitamista sekä muita keittiön tehtäviä. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromin tuntemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön sekä suullinen suomenkielentaito, pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Hae tehtävää sähköisesti,Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä sähköpostiste palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20520 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!