Kokki - Kuhmoisten kunta

Haemme Kuhmoisten ruokapalveluihin ammattitaitoista kokkia työskentelemään tuotantokeittiöön. Kunnan keittiöt sijaitsevat Päijännekodilla, Yhtenäiskoululla ja päiväkodilla.

Hakijalta edellytetään ravintola - ja catering-alan perustutkintoa (kokki), hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi arvostamme kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä sekä ruoanvalmistusosaamista ja erilaisten dieettien valmistuksessa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin parityöskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työjärjestelyissä päivän aikana. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työsuhde alkaa 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Suurin osa ruoanvalmistuksesta tapahtuu Päijännekodilla, mutta työntekijä työskentelee tarvittaessa kaikilla keittiöillä. Työ on päivätyötä maanantaista sunnuntaihin. Työaika on 38,25 h/vko.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalveluesimies Jaana Salonen, p. 0400 128 166, jaana.salonen@kuhmoinen.fi

Kuhmoisten kunta, ruokapalvelut
Osoite: Kokonniementie 9, 17800 Kuhmoinen

Kuhmoisten kunta sijaitsee Päijänteen länsirannalla, valtatien 24 varrella. Olemme yhteisöllinen ja aktiivinen noin 2200 asukkaan paikkakunta. Meillä viihtyy myös vapaa-ajanasukkaat, sillä luonnonkauniista kunnastamme löytyy yli 3000 vapaa-ajanasuntoa. Ratsastuspainotteinen lukiomme ja vuoden 2019 alussa valmistunut päiväkoti rikastuttavat jo ennestään monipuolista palvelutarjontaamme. Lukeudumme Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä.