Omnia hakee osa-aikaista kokkia ajalle 1.10.2020 - 1.11.2020.

Kokki työskentelee Nuorten työpajoilla ravintola-kahvila Kellarissa sekä apuohjaajana ruokapalvelupajalla. Työtehtäviin kuuluu mm. lounaan valmistelu ja esille laitto, astiahuolto, puhtaanapitotehtävät, tukkutilaukset, ruokalistojen suunnittelu, kahvin keittäminen ja kassatyöskentely sekä nuorten apuohjaajana toimiminen edellä mainituissa tehtävissä. Ruokapalvelupajan apuohjaus sisältää 17-29-vuotiaiden nuorten ohjaamista yhdessä työpajaohjaajan kanssa.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja hygieniapassia.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ohjauskokemusta.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Monika Seppälä, monika.seppala@omnia.fi, p. 040 126 4947

Elinvoima- ja työllisyyspalvelut
Osoite: Kuusiniemi 10, 02710 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.