Kokki - Laukaan kunta

Laukaan kunnan ruokapalvelussa on haettavana kokin toimi

Alkusijoituspaikkana on ruokapalvelukeskus, jossa valmistetaan n. 3700 ateriaa / pv kunnan eri toimipaikoille. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 - 18 välille.

Kokin tehtäviin kuuluu monipuoliset tuotantokeittiön tehtävät mm. ruoanvalmistus perinteisellä ja cook & chill-menetelmällä sekä erityisruokavalioiden valmistus. Kokki työskentelee tarvittaessa myös muissa ruokapalvelun toimipaikoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on catering-alan perustutkinto ja työkokemus suurkeittiöalalta sekä erikoisruokavalioiden valmistuksesta. Dieettikokin koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tulee olla hygieniaosaamistesti hyväksytysti suoritettu.

Tointa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut tullaan järjestämään erikseen kutsutuille 5.11.2020.

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Ritva Mattila puh 040 779 4751, ritva.mattila@laukaa.fi

Laukaan kunta, Tekniset palvelut, Ruokapalvelu
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.