Kokki - Kurikan kaupunki

Haemme puhtaus- ja ruokapalveluihin asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja oma-aloitteista kokkia vakinaiseen toimeen Kurikan kaupungin alueelle.
Työn alkusijoituspiste on Jalasjärven kuntakeskuksen alue / hoiva- ja hoitoalan ruokapalvelut. Työhön kuuluu monipuolisesti ruoan esivalmistus-, valmistus-, jako- ja tarjoilutyötä sekä astiahuollon tehtäviä.

Ruokapalveluissa kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin on catering-alan perustutkinto tai vastaava sekä riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä ja hygieniapassi suoritettuna.

Kurikan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelut tuottavat tukipalveluja kunnan sisäisille asiakkaille päiväkoteihin ja kouluihin sekä ulkoisille asiakkaille JIK-terveyskuntayhtymän hoito- ja hoivayksiköissä.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 - 16 välille, hoito- ja hoiva-alan laitoksissa myös viikonloppuvuoroja.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Paikat tullaan täyttämään 2021 alussa. Haastattelut pidetään kahtena päivänä viikolla 48. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset ja mahdolliset muut todistukset.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteella Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
Maarit Annala 050 389 1801, maarit.annala@kurikka.fi

Kurikan kaupunki, ruokapalvlut
Osoite: Kärrytie 1, 61300 Kurikka