Kokki - Kaarea Oy

Oletko etsimämme kokki vailla uusia haasteita?


Haemme sinua joukkoomme Paraisten alueelle, jossa ensisijainen työpiste on Malmkullan keittiö.
Kokin tehtävä on määräaikainen 1.6.-31.12.2021.

Malmkulla valmistaa noin 300 ateriaa pääasiassa hoivan asiakastarpeisiin sekä huolehtii aamu-, välipala- ja iltapalatarjonnasta. Lähetämme aterioita ja elintarvikkeita vuodeosastoille, palvelutaloon ja pariin pieneen päiväkotiin sekä vastaamme kotiaterioiden valmistuksesta. Kokin tehtävä sisältää mm. ruoanvalmistusta, esivalmistelutehtäviä, astiahuoltoa sekä muita keittiötehtäviä hyödyntäen työnkiertoa eri työtehtävien välillä. Työ on kokoaikainen ja sisältää viikonloppu- sekä pyhätyötä.

Kiire tuo sinun parhaat puolesi esiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Osaat työskennellä itsenäisesti ja organisoida työtehtäviä. Toivomme sinulta kokin ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä? Asiakaskohteitamme ovat mm. suurtalouskeittiöt, sairaalan keittiöt ja henkilöstöravintolat.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa
ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä te-keminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puh-taat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita


Osoite: Parainen, 21600 Parainen
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat