Skip to main content
test

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme ammattitaitoista ja vastuuntuntoista kokkia huolehtimaan laajan asiakaskuntamme hyvinvoinnista. Työnkuvaan kuuluu monipuolisia keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviä; ruoanvalmistusta, valmistelevia tehtäviä, leivontaa, kattauksia, noutopöydän ylläpitoa, tilausten vastaanottamista, astiahuoltoa ja siivousta. Työ on tiimi- ja yksilötyötä ja siihen kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Ruokapalvelumme valmistaa asiakkaillemme maukkaat ja ravitsevat aamupalat, lounaat, päivälliset ja mukaan otettavat iltapalat. Käytämme luomu- ja lähiruokatuotteita sekä edistämme planetaarista ruokavaliota tarjonnassamme. Meillä pidetään myös juhlia, kokouksia, saunailtoja ja muita tilaisuuksia sekä palvelemme yksittäisiä matkailijoita. Arkipäivisin ravintola Herraseen ovat kaikki tervetulleita maukkaalle lounaalle.

Olemme matalan organisaation talo ja avoimia uusille ajatuksille. Päivät ja työtehtävät ovat monipuoliset ja muuttuvat, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omiin työvuoroihisi kuin työsi toteuttamiseen. Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen vaikka oppisopimusopiskeluna.

Sinulta edellytämme:
- kokin koulutusta ja/ tai käytännön työkokemusta vastuulllisesta ruoanvalmistuksesta
- kykyä työskennellä sekä tiimissä ja itsenäisesti
- tietämystä yleisimmistä erikoisruokavalioista ja allergioista
- kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja vastuunottohalua
- positiivista asennoitumista keittiötyöhön ja asiakaspalveluun
- työkokemus juhlapalveluista on eduksi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja odotamme hakemustasi pikaisesti.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Valinnassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

armi.rajala@marttinen.fi, p. 03 485 1924

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki

Marttinen on yksi yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Kohtaamme vuosittain satoja nuorten ryhmiä kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Ohjelmapalveluidemme painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa. Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Sijaitsemme Virroilla, Marttisen saarella ja olemme osa Virtain kaupungin organisaatiota.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat