Skip to main content
test
Kokki - Kurikan kaupunki

Haemme Kurikan puhtaus- ja ruokapalveluihin asiakaspalveluhenkisiä, reippaita ja oma-aloitteisia kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä eri pituisiin toimiin Kurikan alueelle. Työhön kuuluu monipuolisesti ruoan esivalmistus-, valmistus-, jako- ja tarjoilutyötä sekä astiahuollon tehtäviä.
Voit ilmoittautua kuntarekryn hakijarekisteriin täyttämällä hakemus hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Ruokapalveluissa kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin on catering-alan perustutkinto tai vastaava sekä riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä ja hygieniapassi suoritettuna.
Kurikan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelut tuottavat tukipalveluja kunnan sisäisille asiakkaille päiväkoteihin ja kouluihin sekä ulkoisille asiakkaille JIK-terveyskuntayhtymän hoito- ja hoivayksiköissä.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 - 16 välille, hoito- ja hoiva-alan laitoksissa myös viikonloppuvuoroja.
Palkkaus KVTES:n mukaan.
Paikat tullaan täyttämään 2022 syksyn aikana. Haastattelujen yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset ja mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maarit Annala, 050 389 1801, maarit.annala@kurikka.fi

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Tekninen toimi, Puhtaus- ja ruokahuolto, Ruokapalvelut

Tule meille töihin! Kurikka on noin 22 000asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla, josta löytyvät kaikki välttämättömät palvelut arkeen –ja vielä vähän enemmän. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet takaavat virikkeellisen toimintaympäristön ja vahva yrittäjäperinne ylläpitää elinkeinoelämää. Katso lisää elinvoimaisesta Kurikasta www.kurikka.fi ja www.kurikassa.fi.


Osoite: Koulupolku 5, 61300 Kurikka

Sinulle suositellut työpaikat