Skip to main content
test
Kokki - Kaarea Oy

Oletko sinä etsimämme kokki vailla uusia haasteita?

Haemme sinua vakituiseen työsuhteeseen Kaarean ruokapalveluihin henkilöstöravintolan kokiksi.

Olet reipas ammattilainen ja palveluasenteesi hurmaa asiakkaasi. Sinulla on alan ammattitutkinto, aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä taitoa organisoida työtehtäviäsi. Hymysi ei hyydy lounasruuhkassa, kiire tuo parhaat puolesi esiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Olet myös kiinnostunut kehittämään itseäsi ja työtäsi. Haluat työskennellä arvojemme mukaisesti yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työtehtävään sisältyy ruuanvalmistuksen ohella valmiiden annosten kokoamista palvelupisteessä asiakkaille, tilaustarjoilujen valmistusta, menekin seurantaa ja kirjaamista, omavalvontaa, tavarantilausten hoitamista sekä muita keittiön tehtäviä. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromin tuntemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön sekä suullinen suomenkielentaito. Antoisan työn lisäksi tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja kehittyvän työympäristön.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alue esimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy, Kaarea Oy ruokapalvelut

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat