Skip to main content
test
Kokki - Kaarea Oy

Olisitko sinä reipas ja riuska kokki tiimiimme? Pistetään yhdessä hihat heilumaan!

Haemme kokkia Kaarean ruokapalveluihin Nousiaisiin vakituiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa.

Rakkaus ruoanvalmistukseen ja kokemuksen luominen asiakkaalle ovat lähellä sydäntäsi. Työssäsi huolehdit ruoan valmistuksesta ja muista keittiön työtehtävistä kuten ruoan pakkauksesta, astiahuollosta sekä aurinkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä muun keittiötiimin kanssa.

Odotamme sinulta innostunutta otetta, kiinnostusta kokin työhön sekä hygieniapassia. Koulutus alalta ja kokemus kokin työstä ovat eduksi, mutta perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat kokin tehtävään sopivan asenteen.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, sosiaalinen, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvainTes palkkaryhmä RUC ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjut Marttila; marjut.marttila@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea Oy tuottaa tukipalveluita Varsinais-Suomessa hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme maistuvia aterioita, huolehdimme tilojen puhtaudesta sekä kiinteistöjen kunnossapidosta yli 900 ammattilaisen voimin. www.kaarea.fi


Osoite: Nousiainen, 21270 Nousiainen
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat