Kokki Aleksian Pataan - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Aleksia on Nurmijärven kunnan oma liikelaitos. Aleksia on arjen kumppani. Perustehtävämme on tarjota asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita: maukasta terveellistä ruokaa, puhtaat tilat, turvallista mukavaa ruoka- ja siivouspalvelua.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KOKKIA

Työskentelet Aleksian Padassa, joka on uusi moderni valmistuskeittiömme.

Seuraavien kahden vuoden aikana keskitämme ruoanvalmistuksen ja sen vaatiman osaamisen Aleksian Pataan. Aleksian Pata palvelee tulevaisuudessa 50 palvelukeittiötämme, joissa ruokailee yhteensä 9000 asiakastamme. Aleksian Padassa ateriat valmistetaan cook and chill menetelmällä. Palvelukeittiöissä ruoan kypsennys viimeistellään juuri ennen ruokailua.

Aleksian Padassa työskentelee palveluesimiehen johdolla asiantuntijatiimimme eli tuotannonohjaajat ja kuusi kokkia. Tarvitsemme nyt vahvistusta kokkitiimiimme, jonka kunnianhimoinen tavoite on valmistaa maailman parasta ruokaa nurmijärveläisille kouluille, päiväkodeille ja ikäihmisille.

Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38:15 h + ruokatunti. Tällä hetkellä työ on arkipäivisin, mutta myöhemmin sinulla täytyy olla valmius myös viikonlopputyöhön.

Edellytämme

 • vähintään suurtalouskokin tai muuta vastaavaa koulutusta ja riittävää kokemusta alalta
 • sitoutumista ruoka-, hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen
 • osallistumista kaikkiin keittiön perustehtäviin (ruoanvalmistus, pakkaaminen, astiahuolto, siivoustehtävät). Aleksian Padassa on työnkierto, johon kaikki kokit osallistuvat.
 • mielellään perusosaamista erityisruokavalioiden ja kasvisruokien valmistuksesta, arvostamme kokemusta cook and chill tuotantotavasta
 • intoa ja ideoita kehittää ruokaohjeita tuotekehitystiimissämme
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • sujuvaa suomen kielen osaamista
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Tupala, paivi.tupala@nurmijarvi.fi, p. 040 317 2022 (arkisin klo 15-16).

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen ja tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 22.1.2020 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
 • Nurmijärven kunta
 • Työpaikka
 • nur-4929
 • 21.12.2020 - 22.1.2021 15:00
 • NurmijärviUusimaa

palveluesimies Päivi Tupala, paivi.tupala@nurmijarvi.fi, p. 040 317 2022 (arkisin klo 15-16).

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.