Skip to main content
test
Kokki/dieettikokki - Kaarea Oy

Olisitko sinä reipas ja riuska kokki/dieettikokki tiimiimme?
- Pistetään yhdessä hihat heilumaan

Haemme kokkia Kaarean ruokapalveluihin Salon Sairaalan ravintokeskuksen keittiöön vakituiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta kokin työhön sekä hygieniapassia. Koulutus alalta ja kokemus kokin työstä on eduksi. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat kokin tehtävään sopivan taidon ja asenteen.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, sosiaalinen, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita. Työssä sinulla on mahdollisuus myös suorittaa kokin / dieettikokintutkinto oppisopimuksella.

Työssäsi huolehdit ruoan valmistamisesta, sekä muista keittiön työtehtävistä kuten ruoan pakkauksesta ja aurinkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä keittiön keittiötiimin kanssa.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvainTes palkkaryhmä RUC ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.
Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Tuusa; anne.tuusa@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea Oy tuottaa tukipalveluita Varsinais-Suomessa hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme maistuvia aterioita, huolehdimme tilojen puhtaudesta sekä kiinteistöjen kunnossapidosta yli 900 ammattilaisen voimin. www.kaarea.fi


Osoite: Salo, 24130 Salo
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat