Etsimme nyt Satakunnan hyvinvointialueen ateriapalveluihin Tapalan hyvinvointikeskuksen tuotantokeittiöön alasta kiinnostunutta ja tiimityötaitoista kokkia. Tule osaksi työyhteisöämme ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.
Satakunnan hyvinvointialueen ateriapalveluiden keittiössä palvelemme laajaa asiakaskuntaa. Asiakkaihimme kuuluvat hyvinvointikeskuksen vuodeosastojen potilaat ja ympärivuorokautisten asumisyksikköjen asukkaat sekä alueen kotiateriapalvelun asiakkaat. Yksikössämme toimii myös henkilöstöravintola.
Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät kuten ruoan jakelu ja annostelu sekä erilaiset elintarvikkeiden jakelutehtävät ja astiahuolto että keittiön puhtaanapitotyöt ja asiakaspalvelu. Parhaat valmiudet tehtävään antaa esimerkiksi ravitsemisalan peruskoulutus. Työkokemus alalta katsotaan eduksi.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!
Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Haastateltavilta tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriotteen, hygieniapassin ja henkilöllisyystodistuksen.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980, rekrytointi@sata.fi
Yhteystiedot
Ravitsemistyönjohtaja Tanja Pitkänen, p. 044 707 9753 tai
tanja.pitkanen@sata.fi