Skip to main content
test
Kokki - Kokkolan kaupunki

Oletko etsimämme henkilö?

Osaava, aktiivinen, palveluhenkinen ja joustavan asenteen omaava henkilö, jolla on Kokin perustutkinto tai soveltuva ruokapalvelualan koulutus ja hygieniapassi suoritettuna sekä kokemusta suurtalousalalta ja tietotekniikan perusosaamista.

Tehtävän kuvaus

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana määräaikainen, osa-aikainen kokin toimi. Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää vuoden loppuun 2022. On mahdollista, että työsuhde jatkuu vielä lukuvuoden 2023. Työ on osa-aikatyö 20h /vko tai tarvittaessa enemmän ja päivittäinen työaika on klo 06.30-16:00 välillä työvuorolistan mukaan. Tehtäviin kuuluu kokin sijaistamisen lisäksi koekeittiökokin avustaminen. Koeaika 2kk. Palkka KVTES:n mukaan, peruspalkka 2001,85€ (20 h/vko =52,29% = 1046,76€) Työsuhteen alkaessa sijoituspaikkana on Lohtajan koulun keittiö, mikä toimii määräaikaisesti koekeittiönä, mutta kohde voi muuttua työnantajan tarpeiden mukaan.

Työhöntulotarkastus ja huumetesti tehdään, mikäli työ jatkuu vielä vuoden 2022 jälkeen.

Kelpoisuusedellytyksenä on kokin tutkinto tai muu soveltuva koulutus, hyvä suomenkielen taito sekä hygieniapassi. Kokemus suurtalousalalta ja moniosaaminen sekä tietotekniikan perusosaaminen ja ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.
.
Valintaperusteena ovat soveltuva koulutus, työkokemus, soveltuvuus kyseiseen tehtävään sekä mahdolliset haastattelut.
Työnantajan pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.
Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi 14.8.2022 klo 22:00 mennessä alla olevan linkin kautta. www.kuntarekry.fi


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi
http://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/julkiset-rakennukset/puhtaus-ja-ruokapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Simo Jurmu, simo.jurmu@kokkola.fi, 040 4892241

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Työnantajakuvaus

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.

Kokkolan kaupungin Puhtaus-ja ruokapalvelut on kaupunkiympäristön alainen tulosyksikkö. Puhtauspalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan. www.kokkola.fi


Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat