test
Kokki Kukkumäen ruokapalvelukeskukseen - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Kylän Kattauksessa tuotetaan ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vammais- ja ikääntyneiden palveluihin, ravintola- ja kahvilapalveluihin sekä sairaaloihin noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kolme keskuskeittiötä, kaksi kuumennuskeittiötä ja noin 90 palvelukeittiötä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme Kukkumäen ruokapalvelukeskukseen

KOKKIA

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 7.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kukkumäen ruokapalvelukeskus on yksikkö, josta tuotetaan ruokaa n. 30 toimituspisteeseen, kuten Sairaala Novaan, kaupunginsairaaloihin ja kaupungin omiin ikääntyneiden- ja vammaispalvelun yksiköihin sekä yksityisille asiakkaille. Lounaat ja päivälliset toimitetaan palvelukeittiöihin tai toimituspisteisiin ja aterioita toimitetaan asiakkaille myös keskitettynä jakeluna annosteltuna tarjottimelle kylmänä ja kuumennus tapahtuu vastaanottavassa yksikössä tai kuumennuskeittiössä. Toimitamme myös elintarvikkeita asiakkaillemme. Ruokapalvelukeskuksessa kokin työhön sisältyy myös satunnaisesti viikonlopputyötä. Työaika sijoittuu klo 6-21 välille. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia.
Vastuullasi on valmistaa maukasta ja laadukasta ruokaa asiakkaillemme. Työskentelyssä tulee huomioida taloudelliset vaatimukset. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat keskitetyn jakelun työtehtävät, astiahuoltoa, puhtaanapitoa, omavalvonnasta huolehtimista sekä asiakaspalvelua.

Odotamme, että sinulta löytyy takataskustasi jo catering-alan kokin ammattitutkinto tai vastaava muu alan tutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kokin tehtävästä sekä monipuolisesta keittiötyöskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä omaat kehittävän työotteen. Työskentelet tiiviisti noin 20 työntekijän kokkitiimissä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi etkä säikähdä muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksesi erityisruokavalioiden tuntemuksen.

Kukkumäen ruokapalvelukeskuksessa sinua odottavat uudet ja toimivat tilat sekä noin 80 ammattilaisemme tiimi. Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkittävää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen. Keittiössämme valmistuukin päivittäin lähes 4000 annosta. Vaihtelevien työtehtäviemme ansiosta tarjoamme myös erilaisia urapolkuja ja joustoja elämän eri vaiheisiin.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valintapäätös pyritään tekemään pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2121.00 €. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu nettisivuihimme osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimies Katja Varsell puh. 050 311 8712
sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.
Puhelintiedustelut arkisin klo 7-15 välisenä aikana.

Lisätietoja

Kylän Kattaus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat