Skip to main content
test
Kokki Kylän Kattaukselle - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Kylän Kattauksessa tuotetaan ruokapalveluita päiväkoteihin ja kouluihin noin 200 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kaksi keskuskeittiötä ja noin 80 palvelukeittiötä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ruokapalveluun

KOKKIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2023 alkaen. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kokin tehtävät Palokan ja Ristonmaan keskuskeittiöissä. Vastuullasi on valmistaa maukasta ja laadukasta ruokaa asiakkaillemme. Työskentelyssä tulee huomioida taloudelliset vaatimukset. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat keskitetyn jakelun työtehtävät, astiahuoltoa, puhtaanapitoa, omavalvonnasta huolehtimista sekä asiakaspalvelua.

Odotamme, että sinulta löytyy takataskustasi jo catering-alan kokin ammattitutkinto tai vastaava muu alan tutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kokin tehtävästä sekä monipuolisesta keittiötyöskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä omaat kehittävän työotteen. Meillä työskennellään tiimissä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi etkä säikähdä muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksesi erityisruokavalioiden tuntemuksen.

Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkittävää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen. Keittiöissämme valmistuukin päivittäin lähes 18000 annosta. Vaihtelevien työtehtäviemme ansiosta tarjoamme myös erilaisia urapolkuja ja joustoja elämän eri vaiheisiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2297,91€.

Tehtävän kiireellisen aloituksen vuoksi saatamme aloittaa hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Tutustu nettisivuihimme osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ruokapalvelun esimies Tiina Antinaho p. +358505732766, sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi (18.9. alkaen)

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat