Kokki Ravintola Priimukseen - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Ravintola Priimus etsii joukkoonsa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää monipuolisesti opiskelija- ja henkilöstölounaan valmistusta sekä tilaus- ja annosruokien valmistusta. Lisäksi tehtävä sisältää leipomista, kahvilan tuotteiden valmistusta sekä tavanomaiset puhtaanapidon, astiahuollon sekä omavalvonnan tehtävät.

Ravintola Priimus on opetusravintola, joten kaikkeen työskentelyyn kuulu olennaisena osana myös opiskelijoiden ohjaaminen. Työ ajoittuu pääosin klo 7.00 - 21.00 aikavälille, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sisältyy tehtävään.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ravintola-catering-alan koulutusta, hyvää ja monipuolista ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, tietoteknistä osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Kokemus ja koulutus opiskelijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi
https://www.gradia.fi/priimus

Tutustu työnantajaan

Malla Haveri-Heikkilä, keittiömestari, p. 040 341 6113,
malla.haveri-heikkila@gradia.fi
Kaija Taponen, ravintolaliiketoimenpäällikkö,
p. 040 341 6105, kaija.taponen@gradia.fi

Gradia Jyväskylä
Osoite: Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2020 oli 101 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.

Sinulle suositellut työpaikat