Skip to main content
test
Kokki (vakanssinumero 816006) - Kauniaisten kaupunki

Oletko keittiön moniosaaja? Etsitkö vakituista työtä? Luonnistuuko sinulta herkulliset lounaat? Haluaisitko kehittää omaa osaamistasi?

Kauniaisten ruoka- ja puhdistuspalvelu hakee kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Kauniaisten keskuskeittiössä valmistuu päivittäin lähes 3000 maittavaa ja ravitsevaa annosta päiväkotilasten ja koululaisten iloksi. Keskuskeittiön asiakkaita ovat päiväkotilapset, ala- ja yläkoulujen sekä lukioiden oppilaat sekä henkilökunta.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä ja työ on monipuolista arkityötä keskuskeittiössä. Kokin tehtäviin kuuluvat muun muassa ruoan valmistus, raaka-ainetilaukset, Jamix ruokatuotanto-ohjelman käyttö, ruokaohjeet, esivalmistustehtävät, omavalvonta ja kaikki keittiön perustehtävät.

Tehtävässäsi vastaat lounasruokatuotannon sujuvuudesta kokkitiimissä, joten aikaisempi työkokemus suurtalouskeittiössä on arvokasta osaamista. Sinun tulee olla valmis työskentelemään vaihtelevissa tilanteissa. Toivomme sinun olevan reipas ja yhteistyökykyinen, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihesi.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville maanantaista perjantaihin klo 6:00-15:00 välille.

Kelpoisuusehtona ovat suurtalouskokin tai ravintolakokin ammatillinen tutkinto, hygieniapassi ja aikaisempi työkokemus suurtalouskokin työstä sekä sujuva suomen kielen taito.

Jamix ruokatuotanto-ohjelma osaaminen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, ammattitaitoiset työkaverit, kokoaikatyön, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, hyvät henkilöstöedut sekä tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimies Aprilia Ronko, puhelin 040 613 9976, Aprilia.Ronko(at)kauniainen.fi
Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Anja Hankala, puhelin 050 516 1446, Anja.Hankala(at)kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yleishallinto, Ruoka- ja puhdistuspalvelut

Kauniainen - hyvien työpaikkojen kaupunki

Kauniainen on kaksikielinen, luonnonläheinen huvilakaupunki, jossa on hyvä elää, asua ja tehdä työtä. Kauniainen tarjoaa tasokkaita palveluita lyhyiden etäisyyksien päässä.

Tarvitsemme jatkuvasti uutta henkilöstöä takaamaan palvelujemme korkean laadun. Tarjoamme turvallisen työsuhteen innostavassa ja kannustavassa ja koulutusmyönteisessä työyhteisössä.


Osoite: Bembölentie 32, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat