Kokoelma-assistentti - Lieksan kaupunki

Haemme vahvistusta Pielisen museon kokolmatyöhön ajalle 1.6.-30.8.2021.

Museoassistentti toimii museo-amanuenssin työparina. Amanuenssilla on päävastuu kokoelmatoiminnasta, mutta myös museoassistentti järjestää, luetteloi ja digitoi esine- ja valokuvakokoelmia sekä arkistoaineistoja. Museoassistentti osallistuu myös museon muuhun toimintaan, kuten tapahtumajärjestelyihin tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään työkokemusta museoalalta ja erityisesti kokoelmatöistä. Lisäksi toivomme hakijalta alan tieto- ja kokoelmanhallintajärjestelmien tuntemusta. Museologian opinnot sekä Lieksan ja Pielisjärven alueen historian tuntemus luetaan eduksi. Arvostamme työntekijöissämme hyvää organisointikykyä, yhteistyötaitoja ja tuloksellista työotetta.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi/museo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja puhelimitse virka-aikana tai sähköpostitse: museonjohtaja Mikko Kero, puh. 040 1044150 tai mikko.kero@lieksa.fi.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi
Osoite: Pappilantie 2, 81720 Lieksa

Pielisen museo on Lieksan kaupungin omistama ja ylläpitämä paikallinen kulttuurihistoriallinen museo. Se esittelee, tallentaa ja tutkii Lieksan ja entisen Pielisjärven kunnan kulttuuriperintöä. Erikoisalueina ovat kansanomainen rakennuskulttuuri ja vanhempi metsätyökulttuuri. www.lieksa.fi/museo

Sinulle suositellut työpaikat