Kokoelmaintendentin sijaisuus Sinkassa - Keravan kaupunki

Keravan museopalvelut tarjoaa asiakkailleen taiteeseen, muotoiluun ja historiaan liittyvää tietoa ja elämyksiä. Kokoelmiin kuuluu noin 5 000 taideteosta, laaja paikallishistoriallinen aineisto, valokuvakokoelma ja Keravan Puusepäntehtaaseen, Ornon valaisintehtaaseen ja Stockmannin piirustuskonttoriin liittyviä aineistoja.

Nyt kokoelmaintendenttimme siirtyy Keravan, Järvenpään ja Tuusulan kanssa suunniteltavan yhteisen virtuaalimuseon projektipäälliköksi. Tästä syystä haemme osaavaan joukkoomme:

KOKOELMAINTENDENTIN SIJAISTA
Ajalle 15.11.2021-31.12.2022

Tätä tulet meille tekemään
Työssäsi vastaat Keravan museopalveluiden kokoelmatyön organisoinnista, kokoelmayhteistyöstä, verkostoista ja kokoelmien saavutettavuudesta. Osallistut aktiivisesti toiminnan ja ohjelmiston kehittämiseen sekä sisällöntuotantoon. Tehtäviisi kuuluvat myös kokoelmateosten sijoittamisen ja julkisen taiteen kunnostamisen järjestelyt.

Käynnissä on taidekokoelman siirto uuteen kokoelmanhallintajärjestelmään. Samalla valmistellaan taidekokoelmien muuttoa ja Heikkilän kotiseutumuseon konseptin uusintaa. Lisäksi meneillään on kaksi kokoelmien digitaalista saavutettavuutta parantavaa hanketta.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja viedä muuttuvaa organisaatiotamme askeleen eteen päin. Pienessä ja tiiviissä tiimissämme voit luottaa muiden tukeen ja tuoda oman osaamisesi yhteiseen käyttöön.

Näin onnistut tehtävässä
Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta kokoelmatyöstä ja sen kehittämisestä. Kyky omaksua ja ottaa nopeasti haltuun laajoja kokonaisuuksia, hyvät projektin johtamistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat tarvittaessa johtaa myös vapaaehtoisten työtä.

Lisätietoja

https://www.sinkka.fi
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museopalvelujohtaja Arja Elovirta, arja.elovirta@kerava.fi; kokoelmaintendentti Minna Turtiainen 040-318 2003, minna.turtiainen@kerava.fi ti 12.10. klo 9-13, pe 15.10 klo 11-16.

Lisätietoja

Museopalvelut

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1 800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.


Osoite: Taide- ja museokeskus Sinkka, Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat