Kokoelmapäällikkö /  Sara Hildénin taidemuseo - Tampereen kaupunki

Sara Hildénin taidemuseo on yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. Sara Hildénin taidemuseon toiminta perustuu Tampereen kaupungin ja Sara Hildénin säätiön väliseen sopimukseen (1975), jonka mukaan kaupunki hoitaa ja ylläpitää säätiön kaupungin hallintaan luovuttamaa noin 5000 teosta käsittävää suomalaisen ja kansainvälisen modernin ja nykytaiteen kokoelmaa. Merkittävä kokoelma sekä taide- ja museomaailmassa luodut verkostot mahdollistavat taidemuseotoiminnan, jolla on sekä kansallista että kansainvälistä merkitystä. Kokoelma- ja näyttelytoiminnan ohella taidekasvatus ja yleisötyö ovat museon keskeisiä toiminnan painopistealueita.

Haemme Sara Hildénin taidemuseoon kokoelmapäällikköä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, taidehistorian pääaineopinnot ja opintoja museologiassa. Muu alaa tukeva koulutus katsotaan eduksi.
Valitulta edellytetään kokemusta kokoelman parissa tehdystä taidemuseotyöstä ja kokoelmanhallintaohjelmien tuntemusta, erinomaista kansainvälisen ja suomalaisen nykytaiteen ja modernin taiteen tuntemusta sekä kykyä tutkimukseen ja julkaisutoimintaan. Edellytämme myös kokemusta esimiestyöstä, yhteistyötaitoja ja kykyä verkostoitumiseen, organisointi- ja paineensietokykyä, projektinhallintataitoja, pitkäjännitteisyyttä sekä luovaa asennetta ongelmanratkaisutilanteissa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii digi- ja atk-taitojen ohella esiintymistaitoja, erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Päivi Loimaala, puh. 040 580 6552 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 12.3.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan
  • Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Sara Hildénin taidemuseo
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-174-20
  • 1.4.2020
  • KVTES:n mukainen
  • 6.2.2020 - 12.3.2020 23:59
  • TamperePirkanmaa

Museonjohtaja Päivi Loimaala, puh. 040 580 6552 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Sara Hildénin taidemuseo
Osoite: Laiturikatu 13, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!