Kolme (3) terveyskeskuslääkärin virkaa - Nokian kaupunki

Kolme (3) terveyskeskuslääkärin virkaa - Nokian kaupunki

Kyseessä on omalääkärin virat Nokian terveyskeskuksen aluevastaanotolla. Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys, edellytämme myös hyvää suomenkielen taitoa. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tiedustelut: avohoidon ylilääkäri Katja Ylitolva puh. 040 1334 251 tai vt. johtava ylilääkäri Raija Järvenpää puh. 050 3968 880. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on noin 33500 asukkaan vehreä kaupunki Tampereen naapurissa. Terveyskeskuksemme on hyvin toimiva ja se on yksi Tampereen Yliopiston koulutusterveyskeskuksista. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu v 2022. Henkilökunnassa arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.
Vastaanottotoiminnassa on 19,5 omalääkäriä, kotihoidon lääkäri ja 1 varalääkäri. Lisäksi lääkäreitä on työssä kouluterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, röntgenissä, mielenterveyskeskuksessa ja erikoislääkäripoliklinikalla. Väestövastuumallia ollaan purkamassa ja siirtymässä työaikamalliin vuoden 2019 loppuun mennessä. Lääkärivirkoja on yhteensä 34, omana toimintana ja ostopalveluna hankittavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat monipuoliset.
Päivystys on terveyskeskuksessa arkisin klo 8-20, viikonloppupäivystys on ulkoistettu ja yöpäivystys on Acutassa.
Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Tutustu työnantajaan