Skip to main content
test
Kolme lähihoitajaa keskitettyyn varahenkilöstöön - Siilinjärven kunta

Kiinnostaako työ, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä hoitotyönosaajana perusterveydenhuollon eri työyksiköissä?

Tässä sinulle tehtävä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi laaja-alaisesti ja liikkumaan yli yksikkörajojen. Sinun ei tarvitse hallita kaikkea, vaan tarjoamme yksilöllisen ja kattavan perehtymisen työtehtäviin. Osaavien ja auttavien työyhteisöjen tuella pääset oppimaan hoiva- ja hoitotyön moninaista tekemistä sekä kouluttautumaan eri työyksiköiden osaamisen tarpeisiin.

Haemme keskitettyyn varahenkilöstöön 3 lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Keskitetty varahenkilöstö toimii Siilinjärven kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon eri palvelualueilla pitkäaikaisissa sekä lyhtyaikaisissa poissaoloissa.

Varahenkilöt työskentelevät oman kiinnostuksen mukaan seuraavissa yksiköissä:
- terveyskeskuksen vuodeosasto
- kotihoito
- hoitorinki asiakkaan kotona
- ikäihmisten hoiva-asuminen ja (Vanhan Pappilan palvelukoti, Mummon Kammari ja Kaaripolun palvelukoti)
- kehitysvammaisten asumisyksikkö Päivänkierto
- terveyskeskuksen akuuttivastaanotto

Pääset mukaan toiminnan kehittämiseen, jossa sinulla on mahdollisuus toimia yhtenä tiimimme jäsenenä. Esimiehet ja työkaverit ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työhyvinvointiasi tuetaan hyvällä perehdytyksellä, koulutuksella ja työvuorosuunnittelulla.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena meillä on lähihoitajan tutkinto. Valmiit lääkeluvat sekä hygieniapassi ovat eduksi, mutta tarvittaessa lääkeluvat voi suorittaa työsuhteen alussa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Tehtävän hoitaminen helpottuu, jos sinulla on oman auton käyttömahdollisuus.

Lähihoitajan peruspalkka on varanhenkilöstössä 2317,30 euroa.
Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Valitsemme haastateltavat sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset. Hakijan tulee myös toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja Siilinjärven kunnan päihdeohjelman mukaisesti esittää huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anu Mehtonen, puh. 044 740 2831/ anu.mehtonen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Kasurilantie 3, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat