test
Kolme psykologia avosairaanhoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntalaisten terveyspalvelut. Asukkaita näiden kolmen kunnan alueella on lähes 152 000. Mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat matalankynnyksen palveluita. Nopealla ja varhaisella puuttumisella pyritään ehkäisemään ongelmien syvenemistä. Perustason mielenterveys- ja päihdepalveluja ovat tuottamassa monet eri ammattilaiset kuten mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajat, joiden työ voi kohdentua päihdeongelmien, masennuksen tai muut mielenterveysongelman hoitoon sekä psykologit, psykiatri ja terveyskeskuslääkärit. Perustason palveluihin kuuluvat niin mielenterveys- ja päihdeongelmien alkuselvittelyyn liittyvät tutkimukset ja arvioinnit sekä hoito ja kuntouttava työ. Palvelukokonaisuus on osa avosairaanhoidon palveluyksikköä ja jakautuu kahteen eri toimintayksikköön, joilla kummallakin on oma lähiesimiehensä.

Nyt haemme osaavaan, innostavaan, koulutus- ja kehitysmyönteiseen työyhteisöömme kolmea

PSYKOLOGIA

vakinaisiin työsuhteisiin. Toimet ovat uusia tehtäviä palvelussamme.

Psykologina toimit Jyväskylän kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa oman alueen mielenterveys ja päihdetiimissä. Tehtäviisi kuuluu psykologin tehtäviin kuuluvien potilaiden lyhytterapeuttiset vastaanottokäynnit sekä mahdolliset tutkimusarvioinnit. Tehtävä pitää sisällään mielenterveys- ja päihdetyön kehittämisen palveluiden sisällä ja yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa. Tarjoamme työn tueksi hyvän työyhteisön, kollegiaalisen tuen ja tiiviin mentorointikontaktin työn aloitusvaiheen tueksi.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin tutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyön kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Eeva-Liisa Liimatainen puh. 050 5996195 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat