test

Kolme sosiaalityöntekijä, Pohjoinen tiimi

Hakuaika päättyy  3.4.2023 15:00

Haemme kolmea sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon.

Lastensuojelun avohuollossa sosiaalityöntekijä etsii yhdessä lapsen/nuoren, hänen perheensä sekä muun verkoston kanssa ratkaisuvaihtoehtoja lapsen ja perheen tilanteen parantamiseksi, järjestää tukitoimia ja palveluja sekä seuraa ja arvioi niiden toteutumista ja vaikuttavuutta. LAPSI on työskentelymme YDIN.

Kyseessä on Satakunnan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden erityispalveluiden toimialueen vakituiset kolme (3) sosiaalityöntekijän virkaa lastensuojelun avohuollossa. Sosiaalityöntekijöiden asiakkaana olevat lapset ja heidän perheensä ovat lastensuojelun avohuollon Pohjoisen tiimin alueelta. Sosiaalityöntekijän toimipisteestä voidaan sopia esihenkilön kanssa.

Satakunnan hyvinvointialueella on rakennettu lastensuojelun systeemistä työmallia vuodesta 2018 alkaen. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä pääset osaksi systeemistä lastensuojelun tiimiä. Toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja sinulla on vahva tuki omasta systeemisestä tiimistäsi.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä, joustavaa ja tarttuvaa työskentelyotetta. Toimimme tiimeissä ja edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työyhteisömme on vireä ja ammattitaitoinen. Toivomme, että olet avoin työn kehittämiselle Satakunnan hyvinvointialueella ja valmis kehittämään kanssamme systeemistä lastensuojelua lasten ja perheen etu edellä. Yhdessä me haluamme ja pystymme tekemään asiakaslähtöistä työtä.

Tarvitset työssä ajokorttia ja omaa autoa. Porin toimipisteellä työntekijöidemme käytössä on neljä yhteiskäyttöautoa työajoihin. Tarjoamme esihenkilöiden ja työyhteisön tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Meillä on joustava työaika, etätyömahdollisuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu hyvinvoinnin tukemiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena hakemiimme tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava laissa (504/2002) edellytetty rikosrekisteriote ja hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtäväkohtainen palkka on 3845,18 €/kk.

Satakunnassa pääset nauttimaan edullisista asumiskustannuksista, monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, kauniista lähiluonnosta sekä kattavista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista.

Hakuaikaa jatkettu 3.4.2023 asti.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Ilmoitus- ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Susanne Laatikainen, puh, 044 701 3899
Vastuuyksikön päällikkö Leila Linnainmaa, puh. 044 701 6147
sähköpostit etunimi.sukunimi@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan